NOROQ
STORLEVERANDØR AF BETONPRODUKTER
RØRBASSINER FRA NOROQ
VI KOMMER MED EN KOMPLET LØSNING
SKAL DIT RØRBASSIN VÆRE TÆT
VI ER EKSPERTER I BOKSCULVERT LØSNINGER
Previous slide
Next slide

Rørbassiner

Skræddersyede løsninger mod oversvømmelser
Med NOROQs rørbassiner kan du effektivt undgå oversvømmelser – selv ved store mængder regnvand. Vores bassiner spiller således en afgørende rolle ved både at opbevare og gradvist frigive overskydende vandmængder.

Vi producerer eksklusivt vores rørbassiner i skræddersyede mål både i højde og bredde. Dermed garanterer vi, at vi kan levere en løsning, der præcist passer til dine projektbehov.

Vores ekspertise inkluderer samtidig også levering af hjørneelementer uden brug af in-situ-beton under montage eller ved store vinkler som en kombinationsløsning.

Teknologisk førende box-tunneller

NOROQs rørbassiner er konstrueret af det samme betonsystem som vores box-tunneller – læs mere herom.

Støbningen af disse box-elementer – også kaldet “Box-culvert” –  er et nøglepunkt i processen, og her har NOROQ specialiseret sig og er teknologisk førende. Dette resulterer i, at betonelementerne kan støbes i én monolitisk proces uden behov for støbeskel. Dette gør sig tilsvarende gældende, når man i rørbassinet har behov for banketforløb i bunden – dette leveres ligeledes med direkte in-støbt fra fabrikken, således at in-situ støbninger on-site helt kan undgås.

Vores rørbassiner leveres med gummepakning og er tætte helt op til 1,5 bars tryk. Ønskes det, udfører vi naturligvis tryktest på systemet efter montering for at sikre den optimale ydeevne.

NOROQ er med hele vejen

Hos NOROQ er vi dedikerede til at følge dit projekt hele vejen fra tegnebrættet og til montering. Vores team er klar til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og krav.

Kontakt os i dag for at udforske, hvordan NOROQs rørbassiner kan være den perfekte løsning for dit projekt.

Relaterede referencer