NOROQs BRODÆK
DÆKKER DINE BEHOV
STIBROSDÆK I ET TVÆRSNIT
NÅR LØSNINGEN GERNE MÅ VÆRE SMART
BRODÆK DER TILPASSES DIT PROJEKT
GIV OG ET KALD OG SÅ HJÆLPER VI MED EN LØSNING
Previous slide
Next slide

Brodæk til stibroer

NOROQ er enfaren leverandør af betondæk til stibroer i højeste kvalitet. Vores betondæk er ideelle til mindre broer, hvor det samlede brotværsnit er smalt. 

Vores præfabrikerede brodæk til stibroer leveres i fuldt tværsnit: Det inkluderer kantbjælker, og spænder således mellem to understøtningspunkter. Elementerne skræddersyes til at imødekomme specifikke behov.

Vores betondæk støbes i højest tilgængelige kvalitet, hvilket er med til at sikre levetiden for den samlede stibro. Vores elementer kan både anvendes ved nybyg eller til at forlænge eksisterende broers levetid.

Vores brodæk-elementer leveres på lastbiler og løftes på plads med kran, hvorved at man undgår behovet for større stillads og forskallingsarbejder. Ligeledes minimeres spærretiden, hvor elementerne eksempelvis placeres henover eksisterende veje eller banelegeme.

 
 

  Fordele ved NOROQs betondæk:

  • Forlængelse af broens levetid: Vores elementer er en økonomisk fornuftig løsning, der forlænger eksisterende broers levetid markant.
  • Undgå større stillads- og forskallingsprojekter: Med vores elementer undgår du behovet for omfattende stillads- og forskallingsprojekter, hvilket sparer tid og ressourcer samtidig med, at sikkerheden automatisk øges. 
  • Minimering af trafikale forstyrrelser: Elementerne sikrer, at spærring af eksisterende veje og jernbaner holdes på et absolut minimum sammenlignet med traditionel in-situ støbning.
  • Hurtig montage: Vores elementer gør montageprocessen hurtig og effektiv.
 

Normgrundlag

NOROQ’s brodæk er støbt i overensstemmelse med gældende normer DS/EN 15050 for at sikre høj kvalitet og overholdelse af alle standarder.

Relaterede referencer