PADDEHEGN FRA NOROQ
LEDER PADDE OG SMÅDYR PÅ RETTE VEJ
NOROQs FAUNAPASSAGER
I ØJENHØJDE MED UDFORDRINGERNE
Previous slide
Next slide

Paddehegn

Som et sammenhængende supplement til vores fauna-passager sørger NOROQ’s paddehegn for at lede padder og dyr sikkert og effektivt hen til deres ønskede destination. 

Dette bidrager til at bevare dyrelivets naturlige bevægelsesmønstre. Således er vores paddehegn afgørende i ønsket om at reducere antallet af trafikdræbte padder og smådyr. 

Vores paddehegn og Omega-elementer udgør således en integreret og samlet pakkeløsning, der leveres som en komplet løsning til dit anlægsprojekt. Dette sikrer en problemfri integration komponenterne i dit projekt og optimerer effektiviteten af faunapassagerne.

NOROQ’s Omega-elementer supplerer paddehegnet og bidrager til skabelsen af komplekse faunapassager. Disse elementer er en vigtig del af vores helhedsorienterede tilgang til dyrelivets beskyttelse.

Vælg NOROQ som din partner for at skabe sikre faunapassager og bidrage til bevarelsen af dyrelivet. Kontakt os for yderligere information eller for at drøfte, hvordan vores løsninger kan tilpasses dine specifikke projektbehov.

 

 

Her ses et eksempel på, hvordan NOROQs paddehegn leder dyrene på rette vej til sikkert at kunne krydse en jernbane gennem fauna-passagen.

Her ses et eksempel på, hvordan NOROQs  paddehegn leder dyrene på rette vej til sikkert at  kunne krydse en jernbane gennem fauna-passagen.

Normgrundlag

NOROQ’s paddehegn produceres i overensstemmelse med gældende normer DS/EN 14992 for at sikre høj kvalitet og overholdelse af alle standarder.

Relaterede referencer