NOROQ
DANNER RAMMER FOR LØSNINGER
SKYBRUDSLØSNINGER FRA NOROQ
VI ER MED TIL AT LØSE FREMTIDENS PROBLEMER
VI KAN SKRÆDDERSY EN LØSNING TIL DIG
GIV OS ET KALD OG SÅ HJÆLPER VI DIG GODT I GANG
Previous slide
Next slide

Skybrudsløsninger

Udover de special-brønde og rørbassiner som NOROQ leverer, er vi også specialister i at udvikle og producere skræddersyede skybrudsløsninger.

Vores specialister samarbejder direkte med dig for at designe løsninger, der passer præcist til dine behov. Vores produktion følger gældende regler og certificeringer ned til mindste detalje, og hvis du ønsker det, kan vores montage-specialister også sikre korrekt installation.

Eksempler på innovative løsninger

Vi tilbyder en bred vifte af skræddersyede skybrudsløsninger, herunder eksempelvis:

  • Special afløbsbygværker til afvanding af vejbaner: Effektive og tilpassede afløbsbygværker, der sikrer optimal afvanding af vejbaner under skybrud. 
  • Specieldesignede afvandingsrender med huller i stedet for slidser: Innovativt design af afvandingsrender med huller for bedre kontrol og håndtering af vandmængder.
  • Sluseporte: Robuste sluseporte designet til at styre og regulere vandstrømme effektivt.
  • Kontrolbygværker til tekniske installationer


Se detaljerede eksempler og dertilhørende på ovenstående løsninger længere nede på siden. 

Certificeret produktion og montage

Vores produktion overholder gældende regler og certificeringer til punkt og prikke for at sikre kvalitet og pålidelighed.

Hvis du ønsker det, står vores montage-specialister også klar til at installere elementerne på stedet og sikrer en korrekt og effektiv integration i din infrastruktur. NOROQ leverer innovative og pålidelige løsninger, der imødekommer dine krav.

Kontakt os i dag for at starte samarbejdet omkring din skræddersyede skybrudsløsning.

Specialafløbsbygværk til overløbssikring af Tagensvej i København

Selvom det, I ser på billedet, måske godt kan ligne forstørrede Dublo-klodser med det blotte øje, så er det altså ikke helt tilfældet. Det, I ser, er i stedet en 14-tons tung skybrudsbrønd i beton. De store afvandingsbrønde ligger i dag og er med til at skybrudssikre Tagensvej. På toppen af hvert “tårn”, (som ses på billedet) er der i dag monteret en afvandingsrist, som leder vandet til overløbssystemet der udgør det samlede skybrudssikringssystem.

Hus til nødgenerator og pumpestyring

Vi har tidligere,som en del af skybrudssikringsprojekter, leveret betonhuse til nødgeneratorer og pumpestyring. Husene laves med skinnesystemer og udsparringer til de af projektet specificerede tekniske installationer som findes nødvendige. Husene leveres som en lukket konstruktion med en aflåselig betondør. Hele huset sættes på en fundamentsplade, som enten støbes on-site eller leveres med sammen med det præfabrikerede hus.

Relaterede referencer