TAKTILFLISER FRA NOROQ
SKABER TILGÆNGELIGHED OG TRYGHED FOR ALLE
NÅR DE STORE LINJER SKAL LÆGGES
KAN NOROQ SÆTTE KURSEN
Previous slide
Next slide

Taktilfliser

Som et selvfølgeligt supplement til NOROQ’s perronsystemer, tilbyder vi også levering af taktilfliser, der spiller en afgørende rolle i at skabe et sikkert og tilgængeligt miljø for blinde og svagtseende personer – herunder særligt på perroner og stationer, hvor præcis navigation er essentiel.

Vores taktilfliser opfylder naturligvis alle gældende danske krav til ledelinjefliser og opmærksomhedsfelter, og NOROQ’s taktilfliser er godkendt til brug på Banedanmarks stationer, hvilket vidner om deres pålidelighed og overholdelse af høje kvalitetsstandarder. 

De taktile fliser er bredt anvendte på perroner og stationer i Danmark, hvor de enten er indlejret direkte i perronforkanter eller inkorpereret i de belagte områder omkring perronerne.

Vælg NOROQs taktilfliser for at sikre, at jeres projekt ikke blot overholdelse alle standarder, men også for at bidrage til en mere inklution og tilgængelighed i den offentlige infrastruktur. 

Herunder kan du se alle vores forskellige typer af taktilfliser. 

Kontakt os for yderligere information eller for at drøfte, hvordan vores taktilfliser kan integreres i dine projektbehov med optimal effektivitet.

OPMÆRKSOMHEDSFLISE I MØRK BETON

Opmærksomhedsflise i mørk beton. Flisen anvendes til at skabe opmærksomhedsfelter i lyse belægninger, hvor den mørke farve danner kontrast til den lyse belægningsoverflade. Flisen leveres i 20 mm. tykkelse til indlimning i betonoverplader, som eksempelvis perronforkanter, eller i 80 mm. til anvendelse i flisebelagte overflader.

TAKTILFLISE I MØRK BETON

Ledelinjeflise i mørk beton. Flisen anvendes til at skabe ledelinjer i lyse belægninger, hvor den mørke farve danner kontrast til den lyse belægningsoverflade.
Flisen leveres i 20 mm tykkelse til indlimning i betonoverplader, som eksempelvis perronforkanter, eller i 80 mm. til anvendelse i flisebelagte overflader.

OPMÆRKSOMHEDSFLISE I LYS BETON

Opmærksomhedsflise i lys beton. Flisen anvendes til at skabe opmærksomhedsfelter i mørke belægninger, hvor den lyse farve danner kontrast til den mørke belægningsoverflade.
Flisen leveres i 20 mm. tykkelse til indlimning i betonoverplader, som eksempelvis perronforkanter, eller i 80 mm. til anvendelse i flisebelagte overflader.

I NOROQs referencer ses forskellige eksempler herpå.

TAKTILFLISE I LYS BETON

Ledelinjeflise i lys beton. Flisen anvendes til at skabe ledelinjer i mørke belægninger, hvor den lyse farve danner kontrast til den mørke belægningsoverflade.
Flisen leveres i 20 mm. tykkelse til indlimning i betonoverplader, som eksempelvis perronforkanter, eller i 80 mm. til anvendelse i flisebelagte overflader.

I NOROQs referencer ses forskellige eksempler herpå.

TAKTILE FLISER INDBYGGET I OVERPLADE

NOROQ leverer også taktile fliser til perroner, der er godkendte og overholder friktionskrav. Vi kan kan levere komplet løsning, med indbyggede taktile fliser samt løse fliser til indbygning bag perronen, således at projektet fremstår helt og ensartet.

Relaterede referencer