TUNNELLER FRA NOROQ
DEN SIKRE LØSNING
VÆLG BETON- OG STÅLTUNNELLER FRA NOROQ
SÅ FINDER VI LYSET FOR ENDEN AF TUNNELLEN
NOROQ LEVERER TUNNELLER I ALLE FORMER OG MATERIALER
GIV OS ET KALD HVIS DU VIL HØRE MERE OM, HVAD VI KAN HJÆLPE DIG MED
EN TUNNELLØSNING TIL ALLE BEHOV
VI GÅR ALDRIG AF VEJEN FOR EN UDFORDRING
NOROQ ER IKKE BARE ÈN LEVERANDØR
VI UDVIKLER LØSNINGER SAMMEN MED VORES KUNDER
Previous slide
Next slide

Tunneller

Erfarne eksperter i specialdesignede tunnelløsninger

NOROQ er din erfarne og innovative partner inden for produktion og montering af præfabrikerede beton- og ståltunneller. Vi har i en årrække dedikeret os til at levere skræddersyede, integrerede løsninger, der dækker en bred vifte af anvendelsesområder inden for infrastruktur.

Som en tværgående aktør på infrastrukturområdet tilbyder vi ikke kun tunneller, men også de smarteste logistik-løsninger. NOROQ sikrer jer en gnidningsfri proces fra idé- og produktudvikling til produktion, levering og montering.

Din partner i udvikling

Er du i tvivl om den mest velegnede tunneltype til dit projekt, eller har du særlige behov? NOROQ er klar til at hjælpe dig med at udvikle den helt rigtige løsning. Med vores engagement og specialdesignede tunneler finder vi den optimale løsning for dig.

Her på siden kan du også blive klogere på mange af de tunnel-løsninger, som vi tilbyder.

Tag det næste skridt mod et vellykket projekt med NOROQ’s specialdesignede tunneller. Kontakt os i dag for at starte dialogen.

  Anvendelsesområder:

  • Sti- og vejunderføringer ved veje og jernbane
  • Kanaler af forskellig art
  • Fauna- og vandløbspassager
  • Gangpassager mellem bygninger
  • Opstuvningsbassiner
  • Industritunneler

  Hvorfor vælge NOROQ?

  • Erfaring og innovation: Med års erfaring kombineret med innovativ tilgang er NOROQ førende inden for branchen.
  • Skræddersyede løsninger: Vi tilbyder et bredt udvalg af tunneltyper og specieldesignede løsninger, der passer præcist til ethvert projektbehov.
  • Specialdesignede tunneller: NOROQ går et skridtet videre med specialdesignede tunneller, der sikrer den smarteste og bedste løsning.

Læs om vores forskellige Tunneller...

U-/U-tunnel

NOROQ’s U-/U-Element løsning er ikke bare den mest kendte, men også den mest udbredte præfabrikerede tunnelmodel i Danmark. Den er velkendt og flittigt anvendt i

Læs mere »

U-elementer med dæk

NOROQ’s U-elementer med dæk sikrer dig den optimale fleksibilitet og fungerer som det ideelle alternativ til mindre konstruktioner.

U-elementer med dæk udgør en exceptionel løsning til projekter, der kræver mindre og særligt lavere konstruktioner.

Læs mere »

L-elementer med dæk

Innovative tunnel-løsninger til større konstruktioner.
Vores specialiserede tunnel-løsning kan anvendes, når spændvidden overskrider hvad vores box- og/eller firkanttunneller kan klare.

Læs mere »

Box-tunnel

Box-tunellen er den mindste af vores mange tunnel-løsnninger, som har den fundamentale fordel, at de er lavet i armereret, vandtæt beton. NOROQ er specialister i

Læs mere »
Buetunnel

Buetunnel

NOROQ’s buetunneller er en anderledes og æstetisk løsning med mange anvendelsesmuligheder. Buetunnellen skiller sig ud som den æstetisk tiltalende alternativ til den traditionelle firkantede elementløsning

Læs mere »

Ståltunnel

NOROQ’s ståltunneller udgør den hurtige og særligt økonomisk fordelagtige løsning til en bred vifte af anvendelsesområder. Ståltunnellerne skiller sig ud ved deres evne til at

Læs mere »

Relaterede referencer

Firkanttunnel U-/U-løsning

Stitunnel ved Grauballe

i oktober 2021 kunne vi dele, at montagen af én ny tunnel blev gennemført lige nord for Silkeborg. Med en fælles indsats fra vores dedikerede

Læs mere »