NOROQs KANTBJÆLKER
HURTIG OPGRADRING AF AF EKSISTERENDE BROER
PÅ SPORET
AF DEN RIGTIGE LØSNING
Previous slide
Next slide

Kantbjælker

Den effektive løsning til etablering og renovering af broer

NOROQs kantbjælke-elementer er designet med det primære formål at udskifte eksisterende kantbjælker på broer og har vist sig som en optimal og effektiv løsning – særligt på jernbanebroer over hele Danmark, hvor sporspærringer ofte begrænser mulighederne for in-situ støbninger, hvilket gør brugen af vores skræddersyede kantbjælke-elementer ideel.

Derudover er vores kantbjælke-elementer naturligvis også velegnede til etableringen af nye broer. 

NOROQ’s kantbjælke-elementer er det foretrukne valg på markedet – og de tilpasses naturligvis individuelt til hver bro på grund af de unikke mål på den eksisterende konstruktion. Vi udarbejder vores individuelle tegninger til hvert projekt baseret på kundens detaljerede opmålinger af den eksisterende struktur og sikrer derved den bedste løsning. 

Fastgørelsen af kantbjælke-elementerne sker typisk ved hjælp af store bolte, der passerer gennem udsparringer i elementerne. Efter fastgørelsen forsegles udsparringerne med ekspanderende mørtel for at sikre en solid forbindelse.

Hvis du ønsker yderligere information om vores kantbjælke-elementer og deres anvendelsesområde, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at finde den optimale løsning for din brorenovering.

Normgrundlag

NOROQ’s kantbjælker er støbt i overensstemmelse med gældende normer DS/EN 15050 + A1 samt DS/EN 206 DK NA for at sikre høj kvalitet og overholdelse af alle standarder.

Relaterede referencer