STÅLTUNNELLER FRA NOROQ
EN HURTIG, EFFEKTIV OG ØKONOMISK FORDELAGTIG LØSNING
STÅLFASTE LØSNINGER
KAN LEVERES FÆRDIGE ELLER MONTERES PÅ STEDET
TUNNELLER I PROFILERET STÅL
EN SLANKERE LØSNING
Previous slide
Next slide

Ståltunnel

NOROQ’s ståltunneller udgør den hurtige og særligt økonomisk fordelagtige løsning til en bred vifte af anvendelsesområder.

Ståltunnellerne skiller sig ud ved deres evne til at forlænge eksisterende konstruktioner og integrere sig i ældre, nedslidte konstruktioner – også kendt som relining.

Hurtig og skræddersyet løsning

Valget af en ståltunnel sikrer ikke kun en hurtig løsning, men også økonomisk fordelagtig projektering, levering og montering.

Vi tilpasser tværsnittet med specialprofiler i forskellige radier og åbningsvinkler for at imødekomme specifikke krav og anvendelsesområder.

Vores ståltunneller monteres af vores egne specialister enten direkte på konstruktionens slutposition eller i umiddelbar nærhed heraf. Dette sikrer en smidig installation, og vores specialister kan håndtere løftet af den samlede konstruktion ved hjælp af entreprenørens udstyr.

Få rådgivning og start dit projekt

Har du spørgsmål om vores produkter eller ønsker at afgøre, om din projektvision kan realiseres med en af vores ståltunnel-løsninger? Kontakt os! Vi er klar til at give dig rådgivning og hjælpe dig med at tage de første skridt mod en effektiv og pålidelig konstruktion.

  Anvendelsesområder:

  Individuelle løsninger til dit projekt:

  • Ende-afslutninger
  • Fløjvægge og støttemure
  • Korrosionsbeskyttelse
  • Overfladebehandling

Normgrundlag

NOROQ’s ståltunneller er støbt i overensstemmelse med gældende normer DS/EN 1090-1 for at sikre høj kvalitet og overholdelse af alle standarder.

Relaterede referencer