FØRENDE LEVERANDØR AF PERRONFORKANTER
VI SENDER DIG PÅ RETTE SPOR
PERRONFORKANTER
EN LILLE, MEN UUNDVÆRLIG BRIK PÅ ENHERV PERRON
PERRONER DER PASSER ALLE BEHOV
VI UDVIKLER LØSNINGER SAMMEN MED VORES KUNDER
Previous slide
Next slide

Perroner

NOROQ er Danmarks førende leverandør af perroner til transportinfrastrukturen. Vi er således stolte af hvert år at levere adskillige perroner til blandt andet Banedanmark, Metroselskabet og lokalbane-selskaber over hele landet. 

Vi er leveringsdygtige i flere forskellige typer af perronsystemer, som du kan blive klogere på her på siden. 

Banedanmarks valg til 2028

I 2020 vandt NOROQ udbuddet af systemperroner til Banedanmark – en kontrakt som løber i 8 år frem til 2028. Vores specialdesignede perronsystem, kendt som “NOROQ Systemperron,” er skræddersyet efter Banedanmarks specifikationer for at imødekomme deres unikke behov og krav.

Udover vores eget banebrydende perronsystem er vi også en erfaren leverandør af de anerkendte systemer “Perron 55 – Type 3” og “Perron 92 – Type 3”. Disse systemer anvendes fortsat, da det er en fleksibel og alsidig løsning, der siden 2010 har været anerkendte perronsystemer på tværs af landet.

Fleksible anvendelsesmuligheder

NOROQ’s perronelementer er designet til både opførelse af nye perroner og reparation eller vedligeholdelse af allerede eksisterende perroner.

Vi tilbyder komplette løsninger, der er nøje tilpasset hvert enkelt projekt, og vi er stolte af at bidrage til udviklingen af en moderne og effektiv transportinfrastruktur i Danmark.

Kontakt os i dag for at diskutere dine projektbehov og blive klogere på, hvordan NOROQ kan være din pålidelige perron-partner. 

Læs om vores forskellige Perroner...

Systemperron

Unikt perronsystem tilpasset danske forhold Hos NOROQ er vi drevet af en vision om at imødekomme fremtidens transportbehov, og derfor har vi udviklet vores eget specialdesignede

Læs mere »

Perron 55

Denne perrontype er en af de mest hyppige på ældre perroner, og dette produkt kan således bruges til reparation eller udskiftning af oprindelige perron-forkanter. Systemet anvendes også fortsat ved nyanlæg eller renovering af eksisterende perroner hvor dets fleksibilitet og minimale pladsbehov, gør det til et eftertragtet system.

Læs mere »

Relaterede referencer

Nykøbing Falster 20067
Perron 55 - Type 3

Perron Nykøbing Falster

NOROQ leverede i start sommeren 2021 perronelementer system elementer til Barslund i forbindelse med renovering af Nykløbing Falster station. Det skete i forbindelse med ombygning

Læs mere »