Om Noroq

VI ER EN SUCCESS NÅR KUNDEN ER TILFREDS

Din vej til smartere infrastruktur-løsninger

NOROQ er en erfaren, innoverende og tværgående aktør inden for alle dele af infrastrukturområdet.

Vi udmærker os som en af markedets førende leverandører af beton- og ståltunneller, der kan tilpasses til jeres specifikke projekt. Derudover er vi leveringsdygtige i en bred række af præfabrikerede beton- og stålelementer såsom afvandingsrender, støttemure samt diverse rør-løsninger. Desuden har vi mangeårig erfaring som leverandører af perronforkanter til stationer for kollektiv transport i forskellige udformninger.

Vi er dog langt mere end blot leverandører – faktisk kan vi kan tage del i alle faser af jeres projekter: Lige fra idéudvikling, tilbudsoptimering, indledende projektering, rådgivning og planlægning hen over produktion til levering samt montering. Vi gør en dyd ud af at tage vores kunder – private såvel som offentlige – i hånden, og i samspil med disse udvikle projekter med udgangspunkt i kundernes ønsker kombineret med vores erfaring og forståelse for byggebranchen.

NOROQ har eksisteret siden 2011, og vores grundlæggere har erfaring fra nogle af Europas største infrastruktur-projekter og som ansatte blandt verdens førende entreprenør-virksomheder. Vores team af specialister er drevet af at finde smarte og innovative løsninger på branchens komplekse udfordringer, og vi har i dag afdelinger i hele Skandinavien, Tyskland og Østrig.

Har du spørgsmål til et projekt, som du tænker, at NOROQ kan være behjælpelig med? Så tøv ikke med at kontakte os.

Forpligtelse til vores kunder

Vi udvikler skræddersyede tilbud, som svarer til vores kunders behov og sikrer at de rigtige folk er involveret i de rigtige faser. For at gøre dette muligt, har NOROQ udviklet en virksomhedskultur, der giver mulighed for tilpasning og fleksibilitet.

Vores kunder er lige så forskellige som vores ekspertise, der omfatter en bred vifte af ydelser indenfor alle vores arbejdsområder. Vores integrerede tilgang garanterer, at vores kunder ikke kun profiterer af de ydelser og produkter vi leverer, men også af den ekspertise og erfaring vi har samlet igennem årene.

Integreret kvalitet i alt vi gør

Et bevis på NOROQs utrættelige fokus på kunden og dennes mål, findes i grundlaget for vores arbejde, som er en tilpasning af standardiserede processer, der definerer fremgangsmåden i vores ledelsessystem og som sikrer sammenhængen i strategien samt løbende forbedringer.

Vi anvender ”system engineering” metoder og er certificeret i henhold til:

  • ISO 9001: 2008
  • ISO 14001: 2009
  • OHSAS 18001: 2007

En smart markeds-spiller

NOROQ er ledende indenfor udvikling af løsninger og arbejdstilgange.

En udvikling, som er genereret igennem det sidste årti i Skandinavien på en måde, hvor infrastrukturen ikke blot forbinder punkter på et kort, men på en måde, hvor NOROQ etablerer værdi mellem punkterne.

Med smartere løsninger, der danner baggrund for et tillidsfuldt og proaktivt samarbejde med vores kunder, er NOROQ den foretrukne partner – for både det kort- og langsigtede samarbejde.