NOROQs L-ELEMENTER
EN SIKKER STØTTE FOR DIT PROJEKT
HOLDER SAMMEN PÅ TINGENE
VI KAN OGSÅ HJÆLPE MED AT HOLDE PÅ DIN JORD
NOROQ KAN OGSÅ MONTERE DIN FREMTIGE STØTTEMUR
ET SIKKERT VALG AF LEVERANDØR
Previous slide
Next slide

L-elementer

Alsidige L-elementer til dine konstruktionsbehov

NOROQs L-elementer, også kendt som siloelementer, er ekstremt alsidige og kan anvendes i en bred vifte af konstruktionssammenhænge.

L-elementerne er designet med en imponerende grad af fleksibilitet, hvilket åbner for næsten ubegrænsede konstruktionsmuligheder og giver således muligheden for fuldstændig tilpasning til kundens ønsker.

NOROQs L-elementer kombinerer funktionalitet og æstetik og er det ideelle valg til et væld af forskellige konstruktioner.

L-elementet er først og fremmest velegnede som en solid og stabil støttemur. Støttemurerne er særligt velegnede i landbrug, privat indrustri samt i kommunalt regi ved eksempelvis genbrugsplader.

Design og levering:

NOROQ kan designe dit projekt – både med henblik på den visuelle fremtoning, når projekter er færdigt, men også i forhold til at opnå den ideelle montage.

Ved levering er elementerne formstøbte på forsiden, håndglittede på den øverste del af bagsiden, mens den resterende del fremstår i rå beton.

Elementerne er udstyret med løfteøjer for nem håndtering og leveres på paller klar til direkte montage.

 Kontakt os for yderligere information eller for at drøfte, hvordan vores L-elementer kan opfylde dine specifikke projektbehov.

  Dimensioner og tilpasningsmuligheder:

  • Leveres i op til 4,05 meters højde i sektioner på 99 centimeter i bredden.
  • For elementer op til 155 centimeters højde tilbyder vi også sektioner, der måler 199 centimeter i bredden.
  • Tykkelserne varierer fra 12-25 centimeter afhængigt af belastning og højde på elementet
  • Farve- og overfladevalg: Standardfarven er klassisk grå beton, men alternativt kan L-elementerne leveres i nuancer af antracit og med strukturoverflader. Ring for at høre nærmere herom.

Relaterede referencer

L-elementer

L-væg til DSV i Horsens

I juni 2023 stod NOROQ for leveringen af støttemurselementer, til DSVs nye transportterminal beliggende ved Horsens.Støttemurselementerne blev leveret til M.J. Eriksson, som står for JVA-arbejderne

Læs mere »