BRODÆKSELEMENTER
LEVERET PÅ EN NY MÅDE
ELEMENTER
HURTIG MONTAGE, MINDSKET BELASTNING AF NÆRMILJØET
Previous slide
Next slide

Brodæks-elementer

Forlæng levetiden med NOROQ’s brodækselementer

Optimer holdbarheden af dine eksisterende konstruktioner med NOROQ’s brodækselementer. Ofte er det brodækket, der først viser tegn på slid på mindre konstruktioner, mens resten af strukturen, såsom vederlag og fundamenter, ofte har mange års levetid tilbage. Udnyt denne mulighed ved at erstatte det gamle dæk med vores præfabrikerede brodækselementer. 

Brodækselementer kan også anvendes ved nyanlæg, og er særligt egnet når mulighederne for opstilling af stillads er besværliggjort. Dette gør sig eksempelvis gældende, når mindre broer skal krydse vand enten i form af vandløb, åer eller i inderhavnene i Danmark.

Vi er her for at hjælpe! Har du spørgsmål eller specielle ønsker til dit projekt? Vores team står til rådighed med skræddersyede løsninger og ekspertforslag, der sikrer den bedste løsning for alle involverede parter. Lad os sammen skabe en stærkere og mere holdbar fremtid for dine konstruktioner.

  Hvorfor NOROQ’s brodækselementer?

  • Effektiv Montage: Spar tid og ressourcer med en markant reduceret montagetid – ofte kan disse dæk monteres på blot én dag.
  • Minimal Forstyrrelse: Hold forstyrrelser på et absolut minimum, da tiden, hvor konstruktionen ikke er i brug, bliver drastisk forkortet.
  • Fleksibel Integration: Nyd en nem og fleksibel løsning, når det kommer til at forbinde med eksisterende vederlag.
  • Forberedt til Fugtisolering: Skab optimale forhold for fugtisolering, da vores elementer kan forberedes, inden de monteres.
  • Kvalitetsbeton: Sikre øget betonkvalitet, da produktionen sker indendørs under kontrollerede forhold, uden påvirkning fra vejr og vind.

Normgrundlag

NOROQ’s brodæks-elementer støbt i overensstemmelse med gældende normer DS/EN 15050 for at sikre høj kvalitet og overholdelse af alle standarder.

Relaterede referencer

Brodæks-elementer

Brodæk Højen Kirkevej

I december 2019 leverede vi 2 nye brodækselementer til denne bro lidt syd for Vejle, nærmere bestemt i byen Højen. Brodækselementer blev leveret inkl. Kantbjælker

Læs mere »
Brodæks-elementer

Brodæk på Nefeskovvej

I Aabenraa Kommune – nærmere bestemt i Rødekro – leverede vi i juli-måned 2020 et præfabrikeret brodæk i forbindelse med projektet ‘Bropakke 2020’. Selve dækket,

Læs mere »