BUETUNNELER FRA NOROQ
NÅR MAN SØGER EN ANDERLEDES LØSNING
NÅR BUEN ER GOD, ER ALTING GODT
VI UDVIKLER LØSNINGER SAMMEN MED VORES KUNDER
NOROQ TAGER DIG I HÅNDEN
HELE VEJEN FRA PROJEKTERING - LEVERING - TIL MONTAGE
Previous slide
Next slide

Buetunnel

NOROQ’s buetunneller er en anderledes og æstetisk løsning med mange anvendelsesmuligheder.

Buetunnellen skiller sig ud som den æstetisk tiltalende alternativ til den traditionelle firkantede elementløsning og egner sig samtidig til en bred vifte af opgaver

Unik profil for optimal ydeevne

Buetunnelens bøjede profil samt tyndere vægge medfører mindre risiko for sætningsskader, samtidig med at behovet for in-situ betonarbejde fjernes.

Denne konstruktionstype er ideel til områder med begrænset plads eller steder, hvor strukturen skal håndtere betydelig trafiklast.

NOROQ’s buetunneller er sammensat af enkeltelementer, der kan tilpasses ethvert projekt. Fri-højden kan strække sig op til 5 meter, mens fri-bredden kan nå op til 5 meter. Tunneltypen leveres både som et samlet rammeelement eller opdelt i bund- og topelementer.

Individuelle løsninger for dine behov

Vi stræber efter at imødekomme dine specifikke behov. Udover vores standardtilbud imødekommer vi en lang række individuelle løsninger.

Hos NOROQ dedikerer vi os  til at give dig kontrol over dit projekt. Kontakt os og lad os skabe en buetunnelløsning, der opfylder dine æstetiske og økonomiske krav. Vi er her for at imødekomme dine ønsker og sikre, at din næste opgave bliver en succes.

 Anvendelsområder:

  • Vejunderføringer til cyklister og fodgængere
  • Underføringer af vandløb, herunder faunapassager
  • Afvandingskanaler
  • Infrastrukturkanaler

 
 Specialdesignede løsninger: 

  • Ende-afslutninger
  • Præfabrikerede indvendige mure til gangstier, fx for dyr
  • Fløjvægge tilpasset tunnelens radius
  • Kantbjælker

Normgrundlag

NOROQ’s buetunneller med dæk er støbt i overensstemmelse med gældende normer DS/EN 15050 for at sikre høj kvalitet og overholdelse af alle standarder.

Relaterede referencer