BÆREDYGTIGE FAUNA-LØSNINGER
NATUR OG INFRASTRUKTUR I BALANCE OG HARMONI
FAUNAPASSAGER FRA NOROQ
I FORSKELLIGE FORMER OG STØRRELSER
Previous slide
Next slide

Fauna

Bæredygtige faunapassager fra NOROQ

I mange anlægs- og byggeprojekter er det afgørende at respektere og give plads til den lokale fauna. Dette ikke kun for at imødekomme specikke projektkrav, men væsentligst også som en miljøbevidst handling for at mindske påvirkningen af naturen.

NOROQ er din pålidelige partner i at skabe bæredygtige faunapassager. Hos NOROQ forstår vi vigtigheden af at integrere hensynet til miljøet og dyrelivet i vores projekter – dette ser vi ikke som et krav, der skal overholdes, men som en dedikation til bæredygtig udvikling.

Her på siden kan du blive klogere på vores forskellige typer af faunapassager: Omega-elementer, ristepassager og paddehegn.

Pålidelige løsninger med respekt for naturen

Vores standardprodukter tilbyder pålidelige løsninger, men vi er også klar til at skræddersy produkter til at imødekomme unikke behov i forskellige sager.

Kontakt os tidligt i jeres projekt, så vi sammen kan udvikle og optimere løsninger, der ikke kun opfylder kravene, men også skaber en harmonisk balance mellem infrastruktur og natur. Vi ser frem til at bidrage til din succesfulde projektgennemførelse med vores ekspertise og engagement i miljøbevidst design.

  Vores tilgang til faunapassager baseres på:

  • Miljøhensyn: Vi anerkender behovet for at minimere påvirkningen af nye anlæg på det omgivende miljø og fauna. Vores projekter er nøje planlagt med fokus på bæredygtighed og med stor respekt for naturen.
  • Tidlig inddragelse: NOROQ tilbyder både standard- og skræddersyede produkter til faunapassager, men vi går ud over det. Vi ønsker tidlig inddragelse i processen, således at vores erfaring kan bidrage til at optimere løsninger og designe dem præcist efter de behov, der skal imødekommes.
  • Myndighedsgodkendelse: At integrere faunapassager er ikke kun et etisk valg – det kan også være afgørende for myndighedsgodkendelse. NOROQ’s dedikation til miljøhensyn kan understøtte din ansøgning og sikre, at din plan opnår godkendelse fra myndighederne.

Læs om vores forskellige Fauna...

Ristepassager

Sikring af padder under veje og indkørsler Ristepassager fra NOROQ er en integreret løsning, der er særligt velegnede til at sikre gennemgående passager for padder

Læs mere »

Paddehegn

Paddehegn fra NOROQ er med til at lede padder og dyr igennem tørre faunapassager, så de etablerede passager også har effekt til at hindre eller minimerer trafikdræbte padder og smådyr.

Læs mere »

Relaterede referencer

Omega-elementer (Paddepassager)

Omega paddepassage 2-FAU-01

I foråret og sommeren 2019 leverede NOROQ, som en del af en større leverancepakke, såkaldte Omega-elementer til anlægsprojekterne E2001 og E2002. Projekterne omhandlede anlæggelsen af

Læs mere »