U-ELEMENT MED DÆK
FÅ LAGT LÅG PÅ SAGEN
ELEMENTLØSNING DER DÆKKER MANGE BEHOV
GIV OS ET KALD HVIS DU VIL VIDE MERE
Previous slide
Next slide

U-elementer med dæk

NOROQ’s U-elementer med dæk sikrer dig den optimale fleksibilitet og fungerer som det ideelle alternativ til mindre konstruktioner.

U-elementer med dæk udgør en exceptionel løsning til projekter, der kræver mindre og særligt lavere konstruktioner.

Denne type af løsning er ikke kun økonomisk fordelagtig sammenlignet med de mere traditionelle firkanttunnel-løsninger, men den giver også den fordel, at lavere konstruktioner kan tilpasses de indvendige profiler.

Skaber frihed til tilpasning

Vores løsning giver udover den økonomiske fordel også frihed til kunden. Muligheden for indvendig jordopfyldning før dækket lægges på, gør det muligt at tilpasse konstruktionen helt efter behov.

Denne unikke egenskab betyder, at større entreprenørgrej kan anvendes, uden, at man går på kompromis med tilgængeligheden.

Vi guider dig gennem processen

Hos NOROQ er vi dedikerede til at skabe resultater, der opfylder dine behov og forventninger.

Er du i tvivl om, hvorvidt din konstruktion egner sig til denne løsning? Tøv ikke med at kontakte os. Vores eksperter er klar til at guide dig gennem processen og sikre, at du får den bedste løsning til dit projekt. 

  Fordele ved denne konstruktionstype:

  • Mulighed for indvendig jordopfyldning: Tilpas konstruktionen efter behov ved at udføre indvendig jordopfyldning, inden dækket monteres.
  • Fleksibilitet i anlægsfasen: Skab en mere fleksibel anlægsfase og tilpas løbende efter projektets udvikling.
  • Individuel tilpasning: Giv din konstruktion et personligt præg med mulighed for individuel tilpasning.
  • Problemfri integration med andre produkter: U-elementer med dæk kan let kombineres med andre produkter som støttemure, brospejle og lignende. 

 

Normgrundlag

DS/EN 15050

Relaterede referencer

U-elementer med dæk

Tunnel under Østerbyvej

En af sensommeren 2021s opgaver førte os en tur til Sønderborg Kommune, hvor vi monterede denne tunnel under Østerbyvej på Sydals. Tunnelen, der består af

Læs mere »