NOROQs BETONSKØRTER
BANER VEJEN FOR FÆRRE STØJGENER
BETON FRA NOROQ
EN HOLDBAR LØSNING
Previous slide
Next slide

Betonskørter

Præfabrikerede betonskørter fra NOROQ: Robuste støjskærmfundamenter til effektiv støjreduktion

NOROQ er det sikre valg af leverandør, når det kommer præfabrikerede betonskørter, der udgør det solide bund i din støjskærm.

Støjskærme som typisk opstilles  langs motorveje og nær beboelsesområder for effektivt at reducere støjgener markant.

Vores betonskørter kombinerer funktionalitet med æstetik og bidrager til at skabe et harmonisk miljø.

Skab det perfekte støjskærmsmiljø

NOROQs betonskørter spiller en afgørende rolle i at skabe optimale støjskærmløsninger, der opfylder både funktionelle og visuelle krav.

Vi tilbyder både standard- og skræddersyede løsninger for at sikre, at vores betonskørter passer præcist til jeres projekt.

Kontakt os for yderligere information eller for at drøfte, hvordan NOROQs præfabrikerede betonskørter kan integreres perfekt i dine støjskærmsprojekter.

  Nøgleegenskaber:

  • Effektiv Støjreduktion: Betonskørter fra NOROQ spiller en central rolle i at minimere støjgener, ved at kunne optage højdeforskelle på hhv. for- og bagside af støjskærmen.
  • Funktionelt og æstetisk samspil: Vores betonskørter er designet til at kombinere det funktionelle behov for optagelse af jordtryk med æstetisk appel, hvilket sikrer en visuel tiltalende løsning.
  • Specialmål og tilpasning: Vi leverer betonskørter i specialmål og tilpasser os præcist dine specifikke behov og projektkrav.
  • Let montering: Vores præfabrikerede betonskørter er lette at glide på plads mellem stålsøjlerne, der udgør støjskærmens skelet.

Relaterede referencer

22058 kregme
Betonskørter

Betonskørter Kregme

I løbet efteråret 2023 producerede og leverede NOROQ nærved 700 stk. betonskørter til støjskærme i henholdsvis Kregme og Meløse. Projektet var fordelt over flere stræk

Læs mere »
Betonskørter

Betonskørter – Viborgvej

Støjniveauer stiger på det danske vejnet i takt med at vejnettet udvides og trafikbelastningen bliver større. Det er dokumenteret, at støjniveau har en direkte indflydelse

Læs mere »