BETONPRODUKTER DER FAVNER BREDT
LAD NOROQ LØSE JERES ANLÆGSPROJEKT
BETON TIL MANGE FORMÅL
NOROQs PRODUKTER KAN ANVENDES I ALLE TYPER AF ANLÆGSPROJEKTER
STØTTEMURER AF HØJ KVALITET
DER STØTTER DINE ANLÆGSPROJEKTER
Previous slide
Next slide

Anlægsprodukter

Din pålidelige partner inden for anlægsprodukter i beton

Hos NOROQ har vi gennem adskillige år engageret os i at levere førsteklasses anlægsprodukter i beton, der opfylder de højeste standarder inden for kvalitet, holdbarhed og æstetik.

Vi tilbyder omfattende portefølje af specialiserede betonprodukter, og vi er stolte af at være blandt branchens foretrukne valg af eksempelvis støttemurselementer, betonskørter til støjskærme, mastefundamenter og ballastsikringselementer.

Vi ønsker at levere produkter af højeste kvalitet og herigennem skabe værdi for vores kunder gennem pålidelige og innovative løsninger. 

Du kan blive klogere på vores standard produktportefølje herunder, men står du med en anden eller særlig udfordring er vores erfarne team af eksperter klar til at rådgive dig og finde den optimale løsning til dine specifikke behov.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores anlægsprodukter i beton og hvordan vi kan bidrage til succesen af dit projekt. Sammen skaber vi solid grund for fremtiden!

Læs om vores forskellige Anlægsprodukter...

L-elementer

Alsidige L-elementer til dine konstruktionsbehov NOROQs L-elementer, også kendt som siloelementer, er ekstremt alsidige og kan anvendes i en bred vifte af konstruktionssammenhænge. L-elementerne er

Læs mere »

Ladestandere

I NOROQ er vi også producent og leverandør af beton-ladestandern eDOCK1 og eDOCK1 mini til elbils-ladestandere – en funktionel betonkonstruktion, der sikrer din ladestander bedst muligt.

Læs mere »

Relaterede referencer

22058 kregme
Betonskørter

Betonskørter Kregme

I løbet efteråret 2023 producerede og leverede NOROQ nærved 700 stk. betonskørter til støjskærme i henholdsvis Kregme og Meløse. Projektet var fordelt over flere stræk

Læs mere »